Over onze praktijk

Tandartspraktijk Oldambt is sinds 2011 uw tandarts in de gemeente Oldambt voor alle algemene tandheelkundige behandelingen en specialisaties. Wij werken graag samen met u om uw gebit gezond en stralend te houden en gebitsproblemen te voorkomen. Goede zorg en preventie vinden we hierin essentieel.

Ons ervaren team van tandartsen, mondhygiëniste en (preventie)assistentes werkt als een hecht team samen met u aan uw mondgezondheid. Ieder heeft hierin zijn of haar specifieke kennis en specialisatie. Preventie en het voorkomen van problemen heeft bij ons prioriteit. Voorkomen is beter dan genezen! De mondhygiëniste en de preventie-assistente hebben hierin een sleutelrol. Wanneer bij klachten of problemen behandeling noodzakelijk is doen we dit met de modernste technieken en materialen. Zo werken we bij complexe behandelingen graag met de microscoop voor optimaal zicht en controle over de behandeling.

Verder gebruiken we nano-hybride vullingsmaterialen, maken enkel digitale röntgenfoto’s voor het beste beeld tegen de laagste stralingsdosis en is onze praktijk i.v.m. eventuele allergieën volledig latexvrij.
Om onze zorg voor zo veel mogelijk mensen bereikbaar te maken, denken we graag uitgebreid met u mee over de behandelmogelijkheden en welke voor u (financieel) het meest passend zijn. Onze goede bereikbaarheid houdt ook in dat we vaak ’s avonds en in het weekend open zijn. Buiten onze openingstijden zijn we aangesloten bij een spoedgevallen dienst.

Waar wij voor staan

Tandarts

De tandarts is uw hoofdbehandelaar. Samen met u coördineert de tandarts het verloop van controles, eventuele behandelingen en de samenwerking met onze interne specialisten. Vooral op het gebied van preventie en tandvleesproblematiek werkt hij met u nauw samen met de mondhygiëniste en/of preventie-assistente. Tevens voert de tandarts alle tandheelkundige behandelingen uit. Door permanente bijscholing en door het gebruik van enkel de beste materialen kunnen we dit doen op het hoogste niveau.

Mondhygiëne

Wanneer de mondhygiëne van uw gebit niet optimaal is, verwijst de tandarts u door naar de mondhygiëniste. De mondhygiëniste richt zich op de preventieve mondverzorging. Ze reinigt uw gebit en voorkomt en behandelt eventuele problemen aan uw tandvlees en diepere weefsels. Hiermee worden diverse problemen als mondademgeur, bloeding van het tandvlees en ontstekingen tegen gegaan. Het voorkomen en eventueel genezen van ontstekingen is van essentieel belang voor het behoud van een stabiele gezonde mond en voor uw algehele lichamelijke gezondheid.

Het team

dhr. M. (Melle) Rothe

Tandarts

BIG-registratienr. 79065669402

mevr. G.C. (Carina) Boven

Tandarts

BIG-registratienr. 09917261502

dhr R.M.J. (Robert) Ernest

Tandarts

BIG-registratienr. 39922820202

dhr. K.H. (Karel) Heijs

Tandarts

BIG-registratienr. 49933496502

mevr. K. (Kirsten) Spin

Mondhygiënist

mevr. M.P.T. (Marieke) Otten

Waarnemend tandarts

BIG-registratienr. 79908840002

mevr. A. (Anita) Strehl

Preventie assistente

mevr. J. (Julia) Hoven

Preventie assistente

mevr. M. (Miranda) Petrusma

Assistente

mevr. R. (Renate) Stoppels

Praktijkmanager

mevr. K. (Karlijn) Blaauw

Assistente

dhr. P.D. (Pascal) Steeman

Student tandheelkunde

mevr. E.M. (Esther) Russcher

Balie assistente

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.